کد خبر: ۸۰۳۰۰۰
تاریخ انتشار : ۰۱ آبان ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۵

تارا و ۲۰۷ در بورس کالا پذیرش شدند

مدیر پذیرش بورس کالای ایران گفت: هیات پذیرش کالا و اوراق بهادار مبتنی بر کالای بورس کالای ایران دقایقی قبل با پذیرش محصولات تارا و ۲۰۷ تولیدی شرکت ایران خودرو موافقت کرد.
تارا و ۲۰۷ در بورس کالا پذیرش شدند
آفتاب‌‌نیوز :

محمدرضا بهنام‌زاده اظهار کرد: در جلسه امروز هیات پذیرش بورس کالا که با حضور مدیران شرکت ایران خودرو برگزار شد،‌ محصولات ۲۰۷ و تارا این خودروساز برای عرضه در بورس کالای ایران پذیرش شد.

بهنام‌زاده افزود: پذیرش تارا و ۲۰۷ تولید ایران خودرو مشروط به عرضه کل حجم تولید این شرکت در بورس کالا شد و در صورتیکه این خودروساز به تعهدات عرضه اش عمل نکند، پذیرش آن تعلیق می‌شود.

مدیر پذیرش بورس کالای ایران اظهار کرد: عرضه خودروهای جدید ایران خودرو از محصولات اتوماتیک خانواده ۲۰۷ آغاز می شود و به مرور سایر محصولات این خودروساز نیز در بورس عرضه می‌شود.

طبق اعلام بورس کالا، تیرماه امسال بود که در دویست و بیست و دومین جلسه شورای عالی بورس، طرح عرضه خودرو در بورس کالای ایران تصویب شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین