پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۸۰۳۸۱۸
۱۵:۱۰
۱۴۰۱/۰۸/۰۴

بازگشت کارگردانان کم‌کار به سینما

بازگشت کارگردانان کم‌کار به سینما
در سومین روز ثبت‌نام فیلم‌های ملی در جشنواره فجر امسال، پروانه ساخت ۴ فیلم سینمایی صادر شد.
۱۵:۱۰
۱۴۰۱/۰۸/۰۴
به گزارش آفتاب نیوز،

شورای پروانه ساخت، مجوز ۴ فیلم بلند سینمایی قلهک، کچومثقال، در تاریکی همه چیز روشن‌تر است و کیک محبوب من را صادر کرد.

«قلهک» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی مصطفی شایسته جلوی دوربین می‌رود. شایسته آخرین بار ۸ سال پیش «خبر خاصی نیست» را روی پرده داشت.

«کچومثقال» را مزدک میرعابدینی تهیه و کارگردانی خواهد کرد.

۶ سال از اکران «رقص‌پا» آخرین ساخته میرعابدینی کارگردان، بازیگر، نویسنده، تهیه‌کننده و موزیسین که سومین ساخته بلند سینمایی خود را جلوی دوربین خواهد برد گذشته است.

بهرام کاظمی، کارگردانی و تهیه‌کنندگی در «تاریکی همه چیز روشن‌تر است» را بر عهده دارد. این کارگردان هم آخرین بار ۷ سال پیش با فیلم «مشکل گیتی» در سینما حضور داشته و اینبار ششمین فیلم بلند خود را خواهد ساخت.

«کیک محبوب من» را بهتاش صناعی‌ها کارگردانی می‌کند و سیدغلامرضا موسوی تهیه‌کننده آن است؛ صناعی‌ها احتمال باران اسیدی و قصیده گاو سفید را کارگردانی کرده و حالا بعد از سه سال کیک محبوب من را خواهد ساخت.

پروانه ساخت این ۴ فیلمنامه، امروز صادر شده و تا پنجم بهمن‌ماه اعتبار دارد.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
سینما فیلم
ارسال پیام
captcha