کد خبر: ۸۰۶۰۴۹
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۲
«کوئنتین تارانتینو» کارگردان نامدار آمریکایی اعلام کرد که قصد ندارد در آینده هیچ فیلم سینمایی ابرقهرمانی را کارگردانی کند.
آفتاب‌‌نیوز :

به نقل از ددلاین، «کوئنتین تارانتینو» خالق فیلم‌هایی همچون «روزی روزگاری در هالیوود» و «جانگوی آزاد شده» این روز‌ها مشغول تبلیغ کتابش با عنوان «تعمقی بر سینما» است و با توجه به اینکه او پیش‌تر اعلام کرده بود، قصد دارد فقط ۱۰ فیلم سینمایی در کارنامه‌اش داشته باشد، حدس و گمان‌هایی درباره ماهیت فیلم دهم این کارگردان شکل گرفته است.

فیلم سینمایی «روزی روزگاری در هالیوود» نهمین ساخته «تارنتینو» محسوب می‌شود و او در گفت و گوی جدیدی با «لس آنجلس تایمز» هرگونه احتمال ساخت یکی از فیلم‌های پرهزینه و پرفروش دنیای «مارول» یا «دی سی» را رد کرد.

این کارگردان در بخشی از این گفتگو بیان کرد: «آدم باید مزدبگیر باشد تا چنین کاری بکند... من مزدبگیر نیستم. دنبال شغل نمی‌گردم.»

«تارانتینو» که به عنوان یکی از فیلمسازان مشهور و خالق پادکست شناخته می‌شود برای معرفی جدیدترین کتابش به پنج شهر بزرگ ایالات متحده آمریکا سفر می‌کند. لس آنجلس، سانفرانسیسکو، پورتلند، آستین و نیویورک سیتی به ترتیب مقاصد تور کتاب جدید «کوئنتین تارانتینو» محسوب می‌شوند.

بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره
عضویت در خبرنامه
مطالب مرتبط
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پرطرفدار ترین عناوین