پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۸۰۶۵۳
۱۲:۴۹
۱۳۸۷/۰۷/۲۳

مدت خدمت سربازی دو ماه کاهش يافت

۱۲:۴۹
۱۳۸۷/۰۷/۲۳
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: مدير مشمولان ستاد کل نيروهای مسلح گفت: «خدمت دوره ضرورت سربازی دو ماه کاهش يافت». 

به گزارش سرویس اجتماعی آفتاب، سردار سرتيپ موسی کمالی در نشست خبری با خبرنگاران افزود: «باتوجه به تعداد مشمولان وظيفه و استقبال جوانان برای انجام به موقع دوره ضرورت و نياز نيروهای مسلح، در مدت خدمت دوره ضرورت بازنگری شد».
 
وی گفت: «خدمت ضرورت در مناطق عادی با دو ماه کاهش از 20 ماه به 18 ماه، در مناطق محروم با يک ماه کاهش از 18 به 17 ماه و در مناطق عملياتی نيز با يک ماه کاهش از17 ماه به 16 ماه تقليل يافت».
 
مدير مشمولان ستاد کل نيروهای مسلح افزود: «مدت اعتبار اين مصوبه سه سال است و از تاريخ 87،8،30 قابليت اجرايی دارد».
 
سرتيپ کمالی گفت: «از تاريخ 87،8،30 مدت سربازی يک ماه و در تاريخ 87،9،30 نيز يک ماه ديگر کاهش می‌يابد».
 
مدير مشمولان ستاد کل نيروهای مسلح ادامه داد: «اين مصوبه شامل تمامی سربازان وظيفه‌ای که خدمت مقدس سربازی آنان، تا 30 آبان به پايان می‌رسد می‌شود».
گزارش خطا
برچسب‌ها:
سربازی خدمت
ارسال پیام
captcha