پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۸۰۷۰۶۰
۱۰:۵۸
۱۴۰۱/۰۸/۱۸

نیلوفر مردانی: هنگام برداشتن کلاه، متوجه افتادن روسری‌ام نشدم!

نیلوفر مردانی: هنگام برداشتن کلاه، متوجه افتادن روسری‌ام نشدم!
نیلوفر مردانی اسکیت باز که حضور بدون حجابش در زمان دریافت مدال در مسابقات آزاد ترکیه حاشیه ساز شد با انتشار ویدیویی در صفحه شخصی خود گفته حضور او در مسابقات ترکیه با هزینه شخصی خودش بود و با هدف کسب جایزه هزار دلاری آن شرکت کرده که بلافاصله بعد از اتمام مسابقات باید برای تحویل مدال بر روی سکو رفته و طبق قوانین باید کلاه خود را برمی‌داشته و در این حین متوجه افتادن اسکارف ورزشی (روسری) خود نشد.
۱۰:۵۸
۱۴۰۱/۰۸/۱۸
به گزارش آفتاب نیوز،

مردانی گفت: «با توجه به حاشیه‌های به وجود آمده لازم دانستم یکسری مسائل را توضیح بدهم. مسابقاتی که در آن شرکت کردم، مسابقات آزاد بود و من با هزینه شخصی خودم شرکت کردم. با توجه به جایزه هزار دلاری مسابقات خواستم کمک هزینه‌ای باشد برای ادامه فعالیتم.»

مردانی ادامه داد: «بلافاصله بعد از مسابقه اسم ما را صدا کردند برای رفتن روی سکو و از آنجایی که رفتن با کلاه اسکیت روی سکو ممنوع است من کلاهم را درآوردم و متوجه افتادن اسکارف ورزشی ام (روسری‌ام) نشدم.»

مردانی افزود: «با توجه به سوءاستفاده رسانه‌های خارجی از عکسی که پست کردم، پستم را پاک کردم.»

او گفت: «با توجه به زحماتی که کشیدم برای کشور عزیزم ایران، دوست ندارم برای ادامه فعالیتم مشکلی ایجاد شود. از مردم و هم‌رشته‌ای‌هایم بابت اخبار بدی که به وجود آمده و ایجاد تشنج معذرت‌خواهی می‌کنم.»

گزارش خطا
برچسب‌ها:
نیلوفر مردانی حجاب
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۰۹ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۰
اگر همه مردم و بخصوص مسئولان حداقل به همین اندازه زحمت نشون دادن اهمیت موضوع رو به خودشون بدن ... واقعا چند درصد از این همه مشکل مملکت باقی میمونه
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۰۱ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۹
لباس سیاه چی ،اونم متوجه نشدی
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۱ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۹
هر ...دلشون میخواد میکنند بعد معذرت خواهی میکنند آخه مگه میشه متوجه نشی بی حجاب هستی
پاسخ