به این درخت لقب خطرناکترین درخت جهان دادهاند. تنها لحظاتی بعد از گاز زدن میوههای درخت مانچینل که طعمی شبیه به آلو دارد و اسپانیاییها به آن لقب «سیبچه مرگ» دادهاند، دهانتان به سوزش میافتد. این سوزش به حدی است که حس میکنید پوست دهانتان دارد کَنده میشود. کمی بعد گلوی شما به اندازهای ورم میکند که دیگر نمیتوانید بدون درد وحشتناک چیزی بخورید یا بنوشید.
هرچند میوهی درخت مانچینل بسیار ترسناک است، اما همچنان بدترین قسمت این درخت مرگبار نیست. شیرهای که از شاخه، برگ و پوستهی درخت مارچینل بیرون میزند نیز فوقالعاده سمّی است و میتواند باعث تاولهای وحشتناکی روی بدن فرد شود. در مدتی کوتاه هر فردی که با شیرهی درخت مانچینل تماس داشته باید در بیمارستان بستری شود. اگر به هر دلیلی بخواهید با چوب مانچینل آتش درست کنید، دود آن میتواند باعث کوری موقت یا دائمی شود. بومیانی که در فلوریدا زندگی میکردند برای صدها سال از شیرهی مانچینل برای سمّی کردن تیرهای خود استفاده میکردند. حسن شیرهی مانچینل نسبت به میوهی آن مرگ سریعتری است که برای قربانی همراه میآورد.
زومیت