کد خبر: ۸۱۱۹۱۹
تاریخ انتشار : ۱۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۱
تیِنیِدن به گویش لری به معنای تکاندن بوده که آخرین مرحله سنتی برداشت کنجد می‌باشد.
آفتاب‌‌نیوز :

در فصل پاییز و با دروی گیاه کنجد و پس از خشک شدن گیاه زیر نور آفتاب در این مرحله، گیاهان را دسته کرده و با تکان و ضربه سعی بر خروج دانه‌های گیاه (کنجد) می‌کنند.

با مکانیزه شدن ادوات کشاورزی، کشاورزان بسیار محدودی از این روش برای برداشت دانه کنجد استفاده می‌کنند.

بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین