کد خبر: ۸۱۲۶۴۶
تعداد نظرات: ۱۴ نظر
تاریخ انتشار : ۱۸ آذر ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۱
آثار کبودی‌ در بدن احمدی شاکی مشاهده شده است
امروز خبری مبنی بر کشته شدن شادمان احمدی ۲۳ ساله در شهرستان دهگلان استان کردستان منتشر شد که برخی مدعی بودند روز پنج‌شنبه بازداشت و بر اثر شکنجه کشته شد. قوه قضائیه در واکنش به این اخبار، مرگ وی بعد از بازداشت را تائید کرده و اعلام کرده که علت اصلی فوت شادمان احمدی در حال بررسی است.
آفتاب‌‌نیوز :

خبرگزاری میران، وابسته به قوه قضائیه نوشت: این رسانه‌ها مدعی شده‌اند شادمان احمدی پس از بازداش و در بازداشتگاه دهگلان در اثر شکنجه فوت کرده است. پیگیری‌های خبرگزاری میزان نشان می‌دهد، شادمان احمدی دارای سوابق متعدد کیفری از جمله شرکت در نزاع دسته جمعی، ضرب و جرح، سرقت، توهین و تمرد بوده و شاکی خصوصی داشته است. علت دستگیری اخیر شادمان احمدی شکایت شاکی خصوصی از وی بوده است.

خبرگزاری قوه قضائیه نوشت: شادمان احمدی در روز دستگیری که با شکایت شاکی خصوصی انجام شده بوده چندین بار اقدام به خودزنی خطرناک مانند کوبیدن سر به دیوار و بریدن گلو با شیشه کرده بود. همچنین پس از انتقال جسد وی به پزشکی قانونی و در معاینات صورت‌گرفته در بدن متوفی آثار کبودی‌های موازی مشاهده شده است. طبق گزارش اولیه پزشکی قانونی آثار ضربه‌ای که باعث فوت این فرد شده باشد و بتوان فوت را به آن نسبت داد در سر و بدن متوفی مشاهده نشده است. علت تامه فوت فرد مورد اشاره بعد از اعلام نتایج آزمایش‌های سم شناسی و بررسی‌های قضایی مشخص خواهد شد.

خبرگزاری قوه قضائیه در پایان نوشت: شادمان احمدی پس از بازداشت و قبل از انتقال به زندان فوت کرده است و هنوز به زندان نیز معرفی نشده بود. بررسی‌ها برای یافتن علت فوت شادمان احمدی و تحقیقات پیرامون اتفاقات رخ داده پیش از تحویل وی به زندان آغاز شده و ادامه دارد.

بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۱۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۷ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۸
10
112
بعد از اینکه سرش رو به دیوار کوبیده و با شیشه گلوی خودش رو بریده با چاقو چند ضربه از پشت سر به خودش زده بعد که نتونسته خودکشی کنه سرش رو به مدت ده دقیقه زیر آب نگه داشته و مرده!!!!!
Masoud
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۵ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۸
10
170
آیا قاتلان شادروان شادمان احمدی هم محاکمه و اعدام می شوند؟!؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۷ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۸
14
137
اینم از این .بعدی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۱ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۸
17
102
قصه بافی تا کی؟؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۲:۳۱ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۹
اشتباه منفی دادم ببخشید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۴ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۸
5
80
این ادعای شما رو باور کنیم یا فلیمهای منتشر شده ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۵ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۸
111
10
... میخواست اغتشاش نکنه
...
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۲۸ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۸
7
97
گرفتینش بردینش ولی خودش کشته شد!!!!عجب!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۰ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۸
5
91
بعلت کهولت سن یا طی یک دروه بیماری ؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۵ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۸
64
13
سایت ملکه الیزابت ،گزارش نیروی انتظامی نشان می دهد ایشان خودزنی داشته ولذا شما هم در راستای اوامر ابلاغی ملکه سیاهنمایی نکنید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۹ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۸
6
80
گلوی خودش با شیشه بریده!!! جل الخالق!!! ...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۴ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۸
90
19
این ادم اصلا ربطی به اغتشاش ندارد بلکه موردش شاکی خصوصی است که افتاب و دوستانش دنبال کشته سازی هستند باید دید هدف افتاب از بازتاب این فوت چیست؟؟؟!!!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۸ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۸
4
68
پرونده این جوان چند سال طول میکشه ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۰ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۸
5
100
تصاویر جنازه اش کاملا پشت ایشان کبود است خدا لعنت کند بانی این کار
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پرطرفدار ترین عناوین