سیاسی » عمومی
کد خبر: ۸۱۳۱۵۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۱ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۲
لحظه اعدام مجیدرضا رهنورد با حضور گسترده نیروهای امنیتی
مجیدرضا رهنورد به جرم قتل دو نیروی بسیجی در جریان اعتراضات مشهد، امروز صبح اعدام شد. این دومین مورد اعدام دستگیرشدگان ناآرامی های اخیر است.
آفتابنیوز :
مجیدرضا رهنورد که به اتهام قتل حسین زینالزاده و دانیال رضازاده، دو نیروی بسجی در جریان ناآرامی های مشهد بازداشت شده بود، امروز صبح اعدام شد.
در لحظه اعدام مجیدرضا رهنورد، خانواده حسین زینالزاده و دانیال رضازاده و تعداد زیادی از نیروهای امنیتی حضور داشتهاند.
خبرگزاری میزان، وابسته به قوه قضائیه، تصاویری از لحظه اعدام مجیدرضا رهنورد را منتشر کرد.

پیش از این نیز محسن شکاری به اتهام بستن خیابان و مجروح کردن یک نیروی بسیجی در خیابان ستارخان تهران اعدام شده بود.
گفتنی است که در جریان اعتراضات بعد از مرگ تلخ مهسا امینی صدها نفر کشته و زخمی و هزاران نفر نیز بازداشت شدهاند.
مسئولان کشته شدن معترضان را پروژه "کشتهسازی" دشمن میدانند اما تاکنون اعلام نشده که کسی در این خصوص بازداشت و یا محاکمه شده است.
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه انتشار یافته: ۱
خدا کی خود آ
