پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۲۲:۵۳
کد خبر:۸۱۳۶۱۳
۱۳:۰۵
۱۴۰۱/۰۹/۲۳

ماجرای خبر حکم اعدام "فرهاد و فرزاد طه‌زاده" چیست؟

ماجرای خبر حکم اعدام
رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی تاکید کرد: در شهرستان اشنویه هیچ حکم اعدامی برای فردی در رابطه با اغتشاشات اخیر صادر نشده است.
۱۳:۰۵
۱۴۰۱/۰۹/۲۳
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

در روزهای اخیر برخی رسانه‌ها خبری مبنی بر صدور حکم اعدام برای ۲ برادر به نام‌های فرهاد و فرزاد طه‌زاده در شهرستان اشنویه استان آذربایجان غربی صادر شده و «در خطر اعدام قریب الوقوع» هستند.

هچنین هاکان دمیر نماینده پارلمان آلمان در توییتر نوشت: «من کفالت برادران فرزاد طه زاده و فرهاد طه زاده را به عهده می‌گیرم. آن‌ها قرار است (چهارشنبه) اعدام شوند. آن‌ها سه‌شنبه هفته پیش محکوم شدند. من از سفیر ایران می‌خواهم این اعدام‌ها را متوقف کند!».

حالا، خبرگزاری میزان، وابسته به قوه قضائیه در واکنش به این اخبار، نوشت: ناصر عتباتی رئیس کل دادگستری استان اذربایجان غربی در رابطه با جزییات پرونده فرهاد و فرزاد طه زاده اظهار کرد: ادعای رسانه‌های معاند مبنی بر صدور حکم اعدام برای این ۲ برادر صحت ندارد و این خبر کذب است. در شهرستان اشنویه هیچ حکم اعدامی برای فردی در رابطه با اغتشاشات اخیر صادر نشده است. فرهاد و فرزاد طه‌زاده در جریان اغتشاشات اخیر در شهرستان اشنویه دستگیر شده‌اند و پرونده آن‌ها در مرحله بازپرسی قرار دارد و هنوز دادگاهی برای این افراد تشکیل نشده است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۴ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۳
با درود بر رهبری عزیز در مورد کارهایی که این دو برادر در اغتشاشات اخیر انجام دادن اطلاع رسانی کنید تا مردم علت دستگیری آنها را بدانن و رسانه ها خارجی نتوانن موج سواری کنن من هر چه سرچ کردم نتوانستم علت دستگیری را پیدا کنم
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۷ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۳
شما وقتی میگین نیست.مطمئنا هست
پاسخ