پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۸۱۵۹۳۸
۲۰:۵۱
۱۴۰۱/۱۰/۰۵

آزادی ۸۳ درصد از دستگیر شدگان اعتراضات اخیر استان تهران

آزادی ۸۳ درصد از دستگیر شدگان اعتراضات اخیر استان تهران
رئیس کل دادگستری استان تهران: تاکنون ۸۳ درصد از افرادی که در جریان قضایا و اغتشاشات اخیر استان تهران روانه زندان شده بودند آزاد شدند
۲۰:۵۱
۱۴۰۱/۱۰/۰۵
به گزارش آفتاب نیوز،

علی القاصی در جلسه شورای عالی قوه قضاییه گفت: هم‌اکنون تعداد دستگیرشدگان اغتشاشات اخیر این استان که در زندان به سر می‌برند پایین است. این افراد جزو عناصر اصلی و لیدر‌های اغتشاشات بودند. تاکنون ۸۳ درصد از افرادی که در جریان قضایا و اغتشاشات اخیر استان تهران روانه زندان شده بودند آزاد شدند.

رئیس کل دادگستری استان تهران با اشاره به بازدید قضات ویژه پرونده‌های قضایای اخیر از زندان‌ها و ملاقات چهره به چهره آن‌ها با دستگیرشدگان این پرونده‌ها، عنوان کرد: طی ۳ ماه گذشته قضات ویژه پرونده‌های اغتشاش‌گران و همچنین مقامات و مدیران قضایی استان تهران، ۲ هزار و ۲۳۹ نوبت بازدید از زندان‌ها داشته و به صورت چهره به چهره به گفتگو با تک به تک زندانیان پرداختند.

القاصی همچنین از اعزام دو هیئت حقوق شهروندی به زندان‌های استان تهران خبرداد و گفت: در جریان این بازدیدها، علاوه بر ملاقات رو در رو با زندانیان مرتبط با قضایای اخیر، وضعیت کلی آن‌ها نیز مورد بررسی قرار گرفت.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha