
شائول موفاز وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در مصاحبه با روزنامه صهیونیستی هاآرتص اعلام کرد: به نظر می رسد شهرک نشینان غزه نیز به این نتیجه رسیده اند که باید این منطقه را ترک کنند و اجرای طرح خروج از غزه بیش از دو یا سه هفته به طول نیانجامد.
موفاز در ادامه گفت: مهاجرت از غزه احتمالا در هفته دوم اوت (نیمه مرداد) آغاز خواهد شود و از آن زمان تعداد بسیار زیادی این منطقه را ترک خواهند کرد.
وی تاکید کرد: اگر ما به شهرک نشینان اطلاع دهیم در طول دو روز خارج نشوند، ما آنها را بیرون می اندازیم سپس آنها به سرعت نوار غزه را ترک می کنند.
شائول موفاز خاطرنشان کرد: بسیاری از شهرک نشینان که پیش از این اعلام کرده بودند با طرح خروج از غزه مخالف هستند و به هیچ وجه خانه های خود را ترک نمی کنند هم اکنون متوجه شده اند که مجبور هستند این کار را انجام دهند.
وزیر جنگ اسراییل تاکید کرد تمام مخالفت هایی که با این طرح انجام شد نه تنها ما را متوقف نکرد بلکه عزممان برای اجرای این طرح را قوی تر نمود.
وی تنها ابراز نگرانی کرد که افراطی گری های شخصی اجرای این طرح را به تعویق اندازد.
موفاز مدعی شد : ما در یک سیستم دموکراتیک این تصمیم را گرفتیم و در همین سیستم هم آن را اجرا می کنیم!