پایگاه خبری آفتاب
۲۷ /خرداد /۱۴۰۵
Wednesday 17 June 2026
کد خبر:۸۲۴۳۹
۱۵:۳۸
۱۳۸۷/۰۹/۲۶

عامل هفت درصد از تصادفات در فرانسه

۱۵:۳۸
۱۳۸۷/۰۹/۲۶
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: کارشناسان معتقدند که اگر رانندگان استفاده از تلفن همراه را در موقع رانندگی ترک کنند ، هفت درصد تصادفات ترافیکی و حمل و نقل کاهش می یابد.

به گزارس سرویس بین الملل آفتاب،‌ براساس آماری که به تازگی در باره سوانح رانندگی در فرانسه ارایه شد، استفاده از تلفن همراه در حین رانندگی چهارمین عامل مرگ‌و‌میر در این کشور شناخته شده است.

دولت فرانسه بر اساس آماری که به تازگی درباره افرادی که از تلفن همراه درحین رانندگی استفاده می‌کنند، تهیه و اعلام کرد که 41 درصد کاربران فرانسوی هنگام رانندگی از این دستگاه ها استفاده می‌کنند.

بر اساس این تحقیقات، 72 درصد از کسانی که در حین رانندگی از تلفن همراه استفاده می‌کنند، برای خود یا دیگر رانندگان احساس خطر نمی‌کنند و همین امر موجب افزایش حوادث و تصادفات می‌شود.

کارشناسان معتقدند که اگر رانندگان استفاده از تلفن همراه را در موقع رانندگی ترک کنند ، هفت درصد تصادفات ترافیکی و حمل و نقل کاهش می یابد.

«ماری پییر برایاس»  یکی از محققان فرانسوی می گوید: «این تحقیقات نشان داده که حتی هنگامی که رانندگان از هندزفری استفاده می‌کنند زمان عکس العمل آنها در مقایسه با کسانی که از تلفن در حین رانندگی استفاده نمی‌کنند، کمتر است».
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
China
۰۶:۱۸ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۷
Knolwegde wants to be free, just like these articles!
پاسخ