پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۱۰:۲۷
کد خبر:۸۲۶۸۷۴
۲۱:۴۷
۱۴۰۱/۱۲/۰۷

پایان نشست العقبه/ توقف موقت شهرک‌سازی‌ها

پایان نشست العقبه/ توقف موقت شهرک‌سازی‌ها
تشکیلات خودگردان فلسطین و رژیم صهیونیستی یکشنبه شب در بیانیه پایانی مشترک پس از نشست امنیتی و سیاسی دوطرف در «العقبه» اردن، بر سر کاهش تنش و توقف موقت احداث و تصویب شهرک جدید توافق کردند.
۲۱:۴۷
۱۴۰۱/۱۲/۰۷
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

در بیانیه مشترک العقبه آمده که، طرفین به کاهش تنش و جلوگیری از خشونت بیشتر و حفظ وضعیت موجود در اماکن مقدس در قدس پایبند هستند.

به گزارش المیادین، فلسطین و رژیم اسرائیل در این بیانیه بر پایبندی به توقف اقدامات یک‌جانبه از ۳ الی ۶ ماه تأکید کردند.

بر اساس بیانیه مشترک صادر شده، رژیم اسرائیل به توقف بررسی احداث هرگونه واحدهای مسکونی جدید به مدت ۴ ماه و تصویب هرگونه شهرک جدید به مدت ۶ ماه پایبند خواهد بود.

فلسطین و رژیم اسرائیل در پایان نشست العقبه، همچنین بر سر حمایت از اقدامات اعتمادسازی برای حل اختلافات از طریق گفت‌وگوی مستقیم توافق کردند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha