پایگاه خبری آفتاب
۱۰ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 31 May 2026
۱۶:۴۳
کد خبر:۸۲۷۶۰
۱۴:۴۹
۱۳۸۷/۱۰/۱۰
دبیرخانه جشنواره اعلام کرد:

دوازده فیلم خارجی در بخش جام جهان‌نما

۱۴:۴۹
۱۳۸۷/۱۰/۱۰
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: 12 فیلم سینمایی از 11 کشور جهان در بخش بین الملل بیست و هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر به روی پرده می‌رود.
 
به گزارش سرویس هفت هنر آفتاب به نقل از روابط عمومی جشنواره فیلم فجر، فرانسه با 5 فیلم ( یک تولید مستقل و چهار تولید مشترک) و آلمان با سه فیلم (سه تولید مشترک ) و بلژیک ، آمریکا ، ترکیه هر کدام با دو فیلم در این بخش حضور دارند. 

کشور ایران در تولید یکی از فیلم‌های این بخش از جشنواره (با عنوان «برف») مشارکت داشته و رامین بحرانی فیلمساز ایرانی نیز با بدرود سولو در این بخش حضور دارد. 

فیلم‌های این بخش از جشنواره شامل «9 میلیمتر» ساخته تیلان برمن از فرانسه و بلژیک، «آلبالوها» ساخته ژانگ جیا بی از چین، «تادیب» ساخته تائوس آناستوپولوس از یونان ، «بدرود سولو» ساخته رامین بحرانی از آمریکا، «کاتین» ساخته آندری وایدا از لهستان ، «شیر» ساخته سمی کاپلانوگلو از ترکیه، فرانسه و آلمان ، «ورود پاپ کورن ممنوع» ساخته گانل موکائر از فرانسه، «جعبه پاندورا» ساخته یسیم استااوگلو از ترکیه ، فرانسه، آلمان و بلژیک، «اعدام قانونی» ساخته جون آونت از آمریکا، «برف» ساخته آیدا بگیچ از بوسنی و هرزگوین، آلمان ، ایران و فرانسه، «سفر تئو» ساخته والتر دونر از مکزیک و «یاریک» ساخته سیسیله هنری و الکساندر لاسلو از روسیه می‌شود.
 
همچنین سه فیلم ایرانی در بخش جام‌جهان نما - مسابقه سینمای بین‌الملل حضور خواهند داشت که اسامی آن‌ها متعاقبا اعلام خواهد شد. 

بیست و هفتمین جشنواره بین المللی فیلم فجر از 12 تا 22 بهمن ماه سال جاری در تهران برگزار می‌شود.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
فیلم فجر
ارسال پیام
captcha