قتل ۳ عضو یک خانواده در مسجدسلیمان
رئیس دادگستری مسجدسلیمان گفت: فردی در منطقه کلگه این شهرستان سه عضو یک خانواده را به قتل رساند.
علی اسکندری افزود: در این حادثه قاتل دو خواهر ۳۰ و ۱۱ ساله و خواهرزاده ۹ سالهی خود را به قتل رساند.
وی ادامه داد: این فرد پس از ارتکاب جنایت از محل حادثه متواری شد.
براساس گزارش صداوسیما؛ رئیس دادگستری شهرستان مسجدسلیمان بیان کرد: تحقیقات بیشتر در خصوص این حادثه در حال انجام میباشد و دستور دستگیری قاتل نیز توسط بازپرس صادر شده است.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز از قتل سه عضو یک خانواده در پی نزاع خانوادگی در مسجدسلیمان خبر داد.
فرهنگ کرهبندی در گفتگو با ایسنا، اظهار کرد: شامگاه روز گذشته (۱۱ اسفندماه) از طریق تماس با سامانه ۱۱۵ موضوع نزاع خانوادگی و استفاده از سلاح گرم در این درگیری در منطقه کلگه مسجدسلیمان اطلاعرسانی شد. در پی این حادثه دو زن ۲۵ و ۳۳ ساله و یک دختر بچه پنج ساله به دست یک عضو خانواده کشته شدند و قاتل نیز متواری شده است.
باسلام جامعه خشونت و حوادث تلخ جامعه ایران گرفته امنیت نداریم مثل اقتصاد ورشکسته کشور فقر بیکاری فرزندان
دوست عزیز منبع این خبر سایت خبر روز با آدرس daylinews.ir هست. بنده شخصاً با رییس دادگستری مصاحبه کردم بعد شما به اسم صدا و سیما میزنید خبر رو؟

