مهنوش صاحبدل با اشاره به نحوه تغذیه مناسب کاروانهای راهیان نور در شرایط آب و هوایی خوزستان اظهار کرد: این مسافران باید در طول سفر مانند سایر مواقع، متناسب و متعادل و متنوع از تمام گروههای غذایی استفاده کنند.
وی افزود: در طول سفر باید به دریافت مقادیر مناسب لبنیات توجه شود و روزانه حدود دو تا سه لیوان شیر یا ماست پاستوریزه استفاده شود. بهتر است به جای مصرف نوشابه، از دوغ و نوشیدنیهای کم کالری استفاده شود.
رئیس گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان با تاکید بر پرهیز از مصرف سوسیس و کالباس گفت: برای جلوگیری از کم آبی و یبوست باید مقادیر مناسبی آب مصرف شود؛ البته از آبهای بستهبندی که سلامت آنها مورد اطمینان است و در صورت نبود دسترسی به آب آشامیدنی سالم باید حداقل به مدت یک دقیقه آب را جوشاند.
وی افزود: از خوردن غذاهای چرب، سرخ شده، شیرینیها، شکلات، کافی میکسها و خامه اجتناب و از میوهها و سبزیها به عنوان میان وعده مناسب استفاده شود و حتما باید قبل از مصرف، آنها را خوب شستوشو داد .
صاحبدل گفت: ساندویچ را نباید از قبل آماده کرد زیرا وجود گوجه فرنگی، کاهو یا خیارشور سبب مرطوب شدن ماده اصلی ساندویچ میشود و رشد میکروبها را سرعت میبخشد .
وی با تاکید بر پرهیز از مصرف تخم مرغ نیمپز (عسلی) گفت: از مصرف بعضی مواد غذایی مانند سالاد الویه، همبرگر، کباب کوبیده و پیاز در مکانهایی که قابل اطمینان نیستند، خودداری شود.