پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۵:۵۱
کد خبر:۸۲۸۵۰۴
۰۸:۵۳
۱۴۰۱/۱۲/۱۶
دادستان تهران اعلام کرد:

مسمومیت دانش‌آموزان؛ اعلام جرم علیه زیباکلام، کیانیان، آذر منصوری و روزنامه‌های شرق و هم‌میهن

مسمومیت دانش‌آموزان؛ اعلام جرم علیه زیباکلام، کیانیان، آذر منصوری و روزنامه‌های شرق و هم‌میهن
در یک هفته گذشته علیه مدیران مسئول رسانه‌های هم‌میهن، رویداد ۲۴ و شرق و همچنین اشخاصی از جمله آذر منصوری، صادق زیبا کلام و رضا کیانیان اعلام جرم صورت گرفته و پرونده قضایی در این رابطه تشکیل شده است.
۰۸:۵۳
۱۴۰۱/۱۲/۱۶
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد: در پی دستور رئیس قوه قضاییه در رابطه با لزوم صیانت از امنیت روانی مردم و خانواده‌ها و برخورد با نشر دروغ و شایعات بی‌اساس در رابطه با موضوع مسمومیت‌های اخیر، دادستان تهران از تشکیل دو شعبه ویژه در دادسرای تهران برای رسیدگی به این موضوع از روز گذشته خبر داد.

خبرگزاری قوه قضائیه، میزان، نوشت: دادستان تهران با اشاره به دستور رئیس دستگاه قضا گفت: کسانی که به نشر دروغ و شایعات اقدام کنند و فضای امنیت روانی شهروندان و خانواده‌های عزیز را تهدید نمایند، مورد رصد دستگاه‎های امنیتی، انتظامی و قضایی قرار دارند و برخورد قاطع و قانونی در انتظار آن‌ها خواهد بود.

وی با اشاره به افرادی که در فضای مجازی اقدام به التهاب آفرینی در این موضوع می‎کنند، گفت: متاسفانه برخی چهره‌های معروف و رسانه‌های مکتوب و برخط، به جای انتشار اطلاعات صحیح و دقیق، اقدام به انتشار ادعا‌هایی خلاف واقع و کاملا دروغ کرده‌اند که حقیقتا موجب تشویش اذهان عمومی شده است و قاعدتا دستگاه قضائی وظیفه دارد با این دست دروغ‌پراکنی‌ها برخورد قانونی کند.

صالحی با اشاره به تشکیل پرونده قضایی برای تعدادی از این افراد و رسانه‌های متخلف در دادستانی تهران طی یک هفته گذشته بیان کرد: با شایعه پراکنی‎ها و دروغ پردازی‌ها در این حوزه برخورد قانونی خواهد شد.

وی افزود: در یک هفته گذشته علیه مدیران مسئول رسانه‌های هم‌میهن، رویداد ۲۴ و شرق و همچنین اشخاصی از جمله آذر منصوری، صادق زیباکلام و رضا کیانیان اعلام جرم صورت گرفته و پرونده قضایی در این رابطه تشکیل شده است.

دادستان تهران همچنین درخصوص آخرین اقدامات انجام شده برای کشف علت مسمومیت‌ها و عوامل احتمالی دخیل در این حوادث گفت: در این رابطه دستگاه‌های نظامی، انتظامی، امنیتی و قضایی کشور به صورت جدی و شبانه روزی در حال بررسی موضوع هستند.

دادستان تهران تاکید کرد: براساس دستور رهبر معظم انقلاب و تاکیدات رئیس قوه قضاییه، در صورت احراز عمدی بودن حادثه مسمومیت‌های دانش آموزان در مدارس، به صورت قاطع و طبق مقررات با عوامل این وقایع برخورد خواهیم کرد.

گفتنی است، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای روز گذشته در دیدار با اقشار مختلف مردم استان اصفهان، با اشاره به موضوع مسمومیت دانش‌آموزان در تعدادی از مدارس و در برخی نقاط کشور، اظهار کرد: این اقدام یکی از مصادیق روشن افساد فی الارض است؛ چنانچه عوامل این اقدام، مشخص، شناسایی و دستگیر شوند، بدون تردید مفسد فی الارض هستند و دستگاه قضایی به پرونده آن‌ها بصورت خارج از نوبت و ویژه رسیدگی خواهد کرد و عناصری که به نحوی از انحاء اعم از مباشرت، مشارکت و تسبیب در این امر دخالت داشتند، به اشد مجازات می‌رسند و با آن‌ها برخورد قاطع و بدون اغماض صورت می‌گیرد.

رئیس قوه قضاییه افزود: روز گذشته به دادگستری تمام استان‌ها دستور داده شده که شعبه‌ای را در مرکز استان برای احضار افراد التهاب آفرین و دروغ‌پراکن در قضیه مسمومیت‌ها اختصاص دهند؛ این افراد از دو حالت خارج نیستند، یا احراز می‌شود که سوء‌نیت دارند و همراستا با دشمن هستند، که در آن صورت به اشد مجازات می‌رسند و یا احراز می‌شود که سوء‌نیت ندارند، که در این صورت نیز نمی‌توان در قبال آن‌ها اغماض کرد و برخورد قانونی با آن‌ها به عمل خواهد آمد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
جوادپور
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۴ - ۱۴۰۱/۱۲/۱۷
اکر همراستا با اقایون حرف بزنی خوبه اگر نه واست پرونده سازی میشه ،،،اینم یه جور ازادیه ،،،خوبه دیگه
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۸ - ۱۴۰۱/۱۲/۱۷
شماخیرسرتان حامی وسینه چاک ازادی بیان هستیدوکامنتها راممیزی وسانسورمیکنید!
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۲ - ۱۴۰۱/۱۲/۱۷
ریش و قیچی و دشنه و تیغ و همه و همه دست شماست هر آتش میخواهید بسوزانید
پاسخ
ناشناس
United States of America
۱۱:۳۸ - ۱۴۰۱/۱۲/۱۷
چرا هرگز علیه حسین شریعتمداری که عادت به نشر اکاذیب وتوهین بهر کس دلش میخاد داره اعلام جرم نمیشه تازه بهش جایزه هم میدین؟
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۷ - ۱۴۰۱/۱۲/۱۷
یکی از رسانه هایی که باید برای همیشه شرش از سر کشور کم شود همین آفتاب نیوز است که بدتر از رسانه های در حال تعقیب هستند همه کامنتهای معاندین و مخالفین نظانم را منتشر و از انتشار کامنتهایی که خودشان و رفقای غربگدایشان را باز گو می کنند خود داری می کنند به بهانه های مختلف دست به مصاحبه گری با افراد معلوم الحال و یا مسئله دار یا مخالفین دولت و ورشکسته با نمایندگان مردودی و یا نقل قول از سوی رسانه های معاند و یا غربیهای ...می کند تا ماموریت خود را به خوبی انجام دهد این رسانه که موذی گرانه به این کار دست می زند باید صفحه اش برای همیشه از تاریخ رسانه ای پاک شود چون بخشی از ماموریت اغتشاشات را به عهده داشت دادستان محترم لطفا رسیدگی فرمائید
پاسخ
ناشناس
شما دستور بده کامنت‌هایی رو که دوست داری منتشر کند
ناشناس
قافیه چو تنگ اید شاعر به جفنگ اید...اگه عرضه داری ...جواب منطقی بده .همه چی را با ...میخوای حل کنی چون منطق نداری .و متاسفانه حال که همه چی دست شما ...افتاده .
ناشناس
United States of America
۲۲:۵۹ - ۱۴۰۱/۱۲/۱۶
به امید حمله به آفتاب نیوز و سلاخی غرب پرستان مثل مجله شارلی ابدو
پاسخ
ناشناس
...چال میدونی منطقش همینه بریزید وبکشید چون جواب منطقی ندارید .
جوادی
فقط صدا و سیما رو ببینید بقیه رو ببریید دادسرا
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۱۸ - ۱۴۰۱/۱۲/۱۶
بزرگترین سازمان اطلاعاتی خارجی توان انجام این عملیات را در سطح کشور ما ندارد
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۸ - ۱۴۰۱/۱۲/۱۶
دستتون به اصل مطلب که نمیرسه!
پاسخ
ناشناس
United Arab Emirates
۱۲:۱۹ - ۱۴۰۱/۱۲/۱۶
همه رو بگیرید
پاسخ
شهاب
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۳ - ۱۴۰۱/۱۲/۱۶
همروبگیریدوزندان کنید.راحت.هیچکس حرف نزنه.
ناشناس
میبینم حالا که دستتون رو شده که اینم کار خودتو شما اعتشاشگران...
ناشناس
United Arab Emirates
۰۹:۵۱ - ۱۴۰۱/۱۲/۱۶
دروغپردازان متهمان جنگ ترکیبی هستند. اگر بتوان دروغگویان را تنبیه کرد انموقع شایعه پراکنی وتشویش اذهان پایان می یابد.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۴۶ - ۱۴۰۱/۱۲/۱۶
اوه
پاسخ
ناشناس
France
۰۹:۳۹ - ۱۴۰۱/۱۲/۱۶
صیانت روانی مردم یا لاپوشانی از ضعف مسئولین
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۳۸ - ۱۴۰۱/۱۲/۱۶
بازهم مثل قبل صورت مسئله را پاک کردند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۱۷ - ۱۴۰۱/۱۲/۱۶
چون خارج از چارچوب شماها حرف زدند اقدام کردید دیگه خخخخ آزادی بیان
ناشناس
ازادی بیان با ازادی دروغ و افترا فرق دارد.خلط مبحث کردید
ناشناس
اخه هر چی از دهن شما ...بیرون میریزد فقط حقیقته !!!!!!!!!