ستاره مصدوم پرسپولیسیها سرانجام بازگشت
تیم فوتبال پرسپولیس تمرینات خود را امروز در حالی برگزار کرد که سعید صادقی در تمام بخشهای تمرین حضور داشت.
آفتابنیوز :
باشگاه پرسپولیس تمرینات خود را امروز (سهشنبه) از ساعت یازده و ۳۰ دقیقه در ورزشگاه شهید کاظمی دنبال کرد. این تمرین ۷۵ دقیقهای در حالی انجام شد که سعید صادقی در تمام مراحل حضور داشت.
سینا اسدبیگی و مرتضی پورعلیگنجی هم به دلیل بیماری و مصدومیت، فعلا در تمرینات حضور ندارند. از دیگر غایبان امروز، شیخ دیاباته بود که با اجازه کادرفنی، زودتر به تعطیلات رفت تا راهی سفر شود.
این تمرین یک میهمان ویژه هم داشت. فرزاد آشوبی، بازیکن سابق تیم و سرمربی تیم نوجوانان پرسپولیس در فصل به پایان رسیده در محل تمرین حضور پیدا کرد و ضمن خوش و بش با اعضای کادر فنی، تمرین را نظاره گر شد.
پاسکاری کوتاه و ترکیبی، ارسال از جناحین و شوتزنی به دروازه و فوتبال درون تیمی هم از جمله بخشهای تمرین امروز بود.
پرسپولیس تمرینات خود را فردا هم دنبال خواهد کرد.
منبع: خبرگزاری ایرنا
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه