مقاومت به انسولین به این معنی است که سلولهای بدن به انسولین پاسخ نمیدهند. در نتیجه، انسولین، اثرات معمول را در بدن ایجاد نمیکند.
مقاومت به انسولین منجر به عوارض چاقی مانند پرفشاری خون (hypertension)، اختلالات سطوح چربیهای خون (dyslipidemia)، دیابت، بیماریهای قلبی-عروقی و سرطان میشود.
اخیرا" یک مطالعه برون تنی (in vitro) نشان داده که عصاره پوست سفت (husk) و پوست نازک (silverskin) دانه قهوه و ترکیبات فنلی موجود در آنها شامل protocatechuic acid و gallic acid، تجمع چربی در سلولهای چربی و التهاب ناشی از آن را کاهش میدهد و به همین علت، مواد مذکور ممکن است خاصیت ضدچاقی داشته و از عوارض چاقی پیشگیری کنند.