پایگاه خبری آفتاب
۲۰ /خرداد /۱۴۰۵
Wednesday 10 June 2026
کد خبر:۸۳۷۹۵۴
۱۷:۵۱
۱۴۰۲/۰۲/۱۳

عادت عجیب سارق خانه یکی از مسئولان کشور

عادت عجیب سارق خانه یکی از مسئولان کشور
وقتی سارقان حرفه‌ای که به‌صورت سریالی به خانه‌ها دستبرد می‌زدند با زیرکی مرد طلافروشی لو رفتند و دستگیر شدند، مأموران دفترچه‌ای در مخفیگاه آن‌ها کشف کردند که اسرار زیادی در آن پنهان بود. اسراری ازجمله راز دستبرد به خانه دختر یکی از مقامات بلندپایه دولت و یکی دیگر از مسئولان مطرح کشور.
۱۷:۵۱
۱۴۰۲/۰۲/۱۳
به گزارش آفتاب نیوز،

دی‌ماه پارسال دختر یکی از مقامات عالی‌رتبه به همراه همسرش به اداره پلیس رفت و گفت دزدان به خانه‌اش دستبرد زده‌اند. وی که در یکی از محله‌های شمال شرق تهران ساکن است، به مأموران گفت: به همراه خانواده‌ام به سفر رفته بودیم و وقتی برگشتیم در‌ها تخریب شده و دزدان به خانه دستبرد زده بودند. آن‌ها علاوه بر آپارتمان ما به ۲ واحد آپارتمان دیگری که در ساختمان بود دستبرد زده و لوازم قیمتی مانند پول، طلا و دلار را به سرقت برده بودند.

یکی از این سارقان گفت: من یک عادت عجیب دارم که باعث شد راز سرقت‌هایمان فاش شود؛ عادت به نوشتن سرقت‌ها داشتم. جزئیات سرقت‌ها را می‌نوشتم تا در حساب و کتاب اشتباه نکنم.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha