کد خبر: ۸۴۰۳۵۸
تاریخ انتشار : ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۷

منابع طبیعی آنتی اکسیدان

بر اساس مطالعات اپیدمیولوژیک مصرف میوه و سبزیجات و مواد غذایی بدون فرآوری بهترین راه حفاظت در برابر بیماری‌هایی ناشی از استرس اکسیداتیو می‌باشد.
منابع طبیعی آنتی اکسیدان
آفتاب‌‌نیوز :

بر اساس مطالعات اپیدمیولوژیک مصرف میوه و سبزیجات و مواد غذایی بدون فرآوری بهترین راه حفاظت در برابر بیماری‌هایی ناشی از استرس اکسیداتیو می‌باشد.

مصرف میوه و سبزیجات و همچنین غلات و مغز‌ها با کاهش ریسک خطر ابتلا به بیمار‌ی‌های مزمن در ارتباط بوده و توجه محققان را به ترکیبات شیمیایی گیاهان معطوف داشته است. امروزه ترکیبات طبیعی به عنوان یکی از مهمترین منابع آنتی اکسیدانی شناخته شده اند. 

گیاهان و ادویه جات منابعی غنی از ترکیبات آنتی اکسیدان بوده و علاوه بر رنگ، عطر و طعم دهندگی، به عنوان نگهدارنده نیز در غذا‌ها و نوشیدنی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند. نقش اصلی اثر حفاظتی گیاهان، مربوط به ترکیبات آنتی‌اکسیدانی آنهاست که شامل ترکیبات فنلی، فلاونوئیدها، کاروتنوئید‌ها، مشتقات بنزوئیک اسید، استیلبن‌ها، پروآنتوسیانیدین‌ها، کومارین‌ها، لیگنان‌ها و لیگنین‌ها می‌باشند. 

دردهه اخیر تحقیقات فراوانی بر روی خاصیت آنتی اکسیدانی گیاهان انجام شده است. همچنین بررسی‌های علمی بر روی گیاهان معطر حاوی اسانس و ادویه جات مانندزردچوبه، آویشن، زوفا، سرخارگل، زنجبیل نشان دهنده خاصیت آنتی اکسیدانی بالای آن‌ها می‌باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین