پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۰۶:۱۱
کد خبر:۸۴۱۳۱۹
۱۷:۵۴
۱۴۰۲/۰۲/۳۱

پاپ: لطفا به جنگ عادت نکنیم

پاپ: لطفا به جنگ عادت نکنیم
پاپ فرانسیس با ابراز تاسف از ادامه درگیری‌ها و بدتر شدن وضعیت انسانی در سودان از طرفین درگیر در این کشور آفریقایی خواست سلاح‌های خود را زمین بگذارند.
۱۷:۵۴
۱۴۰۲/۰۲/۳۱
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک های جهان گفت: «مایه تاسف است که یک ماه پس از انفجار خشونت در سودان، وضعیت همچنان وخیم است.

فرانسیس گفت: "لطفاً به درگیری ها و خشونت عادت نکنیم ، لطفاً به جنگ عادت نکنیم."

به گزارش آسوشیتدپرس، درخواست پاپ پس از آن صورت می گیرد که ارتش سودان و نیروهای واکنش سریع با آتش بس هفت روزه موافقت کردند که قرار است از عصر دوشنبه اجرا شود.

 بر اساس بیانیه مشترک منتشر شده از سوی آمریکا، و عربستان - میانجی گران توافق شنبه - این آتش بس "ارائه کمک های بشردوستانه اضطراری و بازگرداندن خدمات ضروری" را تسهیل می کند. در صورت توافق دو طرف، آتش بس می تواند تمدید شود. در بیانیه آمده است که برخلاف آتش بس های قبلی، آتش بس یک هفته ای توسط «مکانیسم نظارت بر آتش بس تحت حمایت ایالات متحده و عربستان سعودی و سازمان ملل» پشتیبانی می شود. جزئیات کمی در مورد عملکرد یا نقش این مکانیسم ارائه شده است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha