پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۱۱:۵۹
کد خبر:۸۴۴۱۲۰
۰۹:۴۳
۱۴۰۲/۰۳/۱۶

۱۲ سینماگر ایرانی در شانگ‌های

۱۲ سینماگر ایرانی در شانگ‌های
سینمای ایران با تعدادی فیلم تازه و چند فیلم قدیمی و یک فیلم خیلی قدیمی در اغلب بخش‌های تازه‌ترین جشنواره بین‌المللی فیلم شانگ‌های حضور دارد.
۰۹:۴۳
۱۴۰۲/۰۳/۱۶
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

بیست و پنجمین جشنواره فیلم شانگ‌های از ۱۹ تا ۲۸ خرداد/۹ تا ۱۸ ژوئن در چین برگزار و آثار ۱۲ سینماگر ایرانی را در بخش‌های مختلف به نمایش در خواهد آورد.

فیلم «آزردگان» ساخته مهدی فرد قادری در اولین نمایش جهانی در بخش مسابقه اصلی، «۱/۵ قوه اسب» ساخته رسول کاهانی در اولین نمایش جهانی و «علت مرگ نامعلوم» ساخته علی زرنگار در بخش استعداد‌های جدید آسیایی، «پسر دلفینی» ساخته محمد خیراندیش و محصول ایران و ترکیه در بخش انیمیشن، «مصائب محمود» ساخته داود عبدالملکی و «سرنوشت» ساخته یاسر طالبی در بخش مستند، «برادران لیلا» ساخته سعید روستایی، «خرس نیست» ساخته جعفر پناهی، «جنگ جهانی سوم» ساخته هومن سیدی، «درب» ساخته سید هادی محقق در بخش زنده باد جشنواره، «شطرنج باد» ساخته محمد رضا اصلانی در بخش فیلم‌های بازسازی شده و «زالاوا» ساخته ارسلان امیری در بخش فانتزی نیمه شب این رویداد رده الف جهانی به نمایش در می‌آیند.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
سینمای ایران فیلم
ارسال پیام
captcha