کد خبر: ۸۴۴۶۰۱
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۴

نکات جالب در لیست نهایی تیم ملی فوتبال برای حضور در کافا

لیست نهایی تیم ملی فوتبال کشورمان برای شرکت در تورنمنت کافا نکات جالبی دارد.
آفتاب‌‌نیوز :

امیر قلعه‌نویی اسامی ۲۵ بازیکن را برای حضور در لیست نهایی تیم ملی جهت شرکت در تورنمنت کافا اعلام کرد.

* پیش از این سرمربی تیم ملی مدعی شده بود می‌توانند فقط ۲۳ بازیکن را برای این تورنمنت به قرقیزستان بروند که البته اکنون ۲ بازیکن هم به این جمع اضافه شده‌اند.

* پیام نیازمند، حسین پورحمیدی، احسان حاج صفی، حسین کنعانی‌زادگان، رامین رضاییان، محمد کریمی، امید نورافکن،  امیرحسین حسین‌زاده، رضا اسدی، علیرضا علیزاده و شهاب زاهدی ۱۱ بازیکنی هستند که از مینی کمپ اخیر در فهرست نهایی تیم ملی قرار دارند.

* محمدرضا اخباری، محمد نادری، احسان حسینی، محمد دانشگر، عارف آقاسی، امیر مهدی جانملکی، مهدی تیکدری، غلامرضا ثابت ایمانی، مهران احمدی، محمد جواد محمدی، مهدی ممی‌زاده، محمد قنبری و محمدرضا آزادی هم ۱۳ بازیکن حاضر در مینی کمپ هستند که عازم بیشکک نمی‌شوند.

* در لیست نهایی تیم ملی ۱۵ بازیکن لیگ برتری و ۱۰ لژیونر حضور دارند.

* سپاهان (محمد کریمی، رامین رضاییان، امید نورافکن و پیام نیازمند) پرسپولیس (علیرضا بیرانوند، وحید امیری، مهدی ترابی و مرتضی پورعلی گنجی) استقلال (روزبه چشمی، محمد محبی، مهدی قائدی و سعید مهری) با حضور ۴ بازیکن در اردو در تیم‌های لیگ برتری رکورددار هستند و از تراکتور (رضا اسدی) گل‌گهر (علیرضا علیزاده) و آلومینیوم اراک (حسین پورحمیدی) هم نیز فقط یک بازیکن دعوت شده است. به این معنی که فقط ۶ تیم لیگ برتری بازیکنانشان به کافا اعزام خواهند شد.

* در لیست نهایی تیم ملی از بازیکنان شاغل در یونان (حاج صفی) قطر (کنعانی‌زادگان) ترکیه (حسینی) دانمارک (عزت‌اللهی) بلژیک (حسین‌زاده) پرتغال (طارمی)  هلند (جهانبخش) آلمان (آزمون) مجارستان (زاهدی) و کرواسی (صادق محرمی) استفاده شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین