کد خبر: ۸۴۴۶۵۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۲:۱۳

شوخی مرگبار سرباز با کلاشینکف در خراسان شمالی/ یک سرباز بازداشت شد

جانشین فرمانده انتظامی استان از مرگ نا به هنگام سرباز وظیفه پلیس راهور استان به دلیل شوخی با سلاح کلاشینکف خبر داد.
آفتاب‌‌نیوز :

پلیس سرهنگ محمد غلامی در تشریح جزئیات این خبر اظهار کرد: در پی اعلام پلیس راهور استان مبنی بر مرگ سرباز وظیفه در هنگام نگهبانی در روز گذشته بررسی موضوع با جدیت در دستور کار ماموران پلیس آگاهی و بازرسی راهور استان قرار گرفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پلیس، وی افزود: در بررسی‌های کارآگاهان پلیس آگاهی و مشاهدات دوربین‌های مداربسته و شاهدان عینی مشخص شد که یکی از سربازان در هنگام نگهبانی اقدام به شوخی با دوستش با اسلحه نموده و متاسفانه در این بین این سرباز ۱۹ ساله بر اثر اصابت گلوله فوت می‌کند.

سرهنگ غلامی در پایان با بیان اینکه سرباز متهم، ۲۰ سال سن دارد و هم اکنون در بازداشت است تاکید کرد: بررسی‌های تکمیلی توسط پلیس آگاهی استان همچنان ادامه دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۱
سمانه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۴۵ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۹
1
1
خدا بهش رحم کنه. چه بلا و بدشانسی وحشتناکی..
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین