کارشناسان سه نوعِ خطرناک ماهی که بهتر است از رژیم غذایی حذف کنید را شناسایی کرده اند و دلایلی برای این ادعا دارند.
گربه ماهی اغلب در مزارع پرورش ماهی پرورش داده میشود. تولیدکنندگان آسیایی این ماهی اغلب با استفاده از آنتی بیوتیکها و هورمونها آنها را تغذیه میکنند. با توجه به حجم این مواد در گوشت ماهی، کارشناسان توصیه میکنند که گربه ماهی را از رژیم غذایی خود حذف کنید یا مصرف این ماهی را به حداقل برسانید.
ماهی پانگاسیوس با توجه به قیمت بسیار مقرون به صرفه، در بین خریداران بسیار مورد تقاضا است و به طور گسترده در بسیاری از سوپرمارکتها عرضه میشود. اما کارشناسان توصیه میکنند که آن را فقط یک بار در ماه بخورید و قبل از آن، یک عملیات حرارتی کامل انجام دهید. پانگاسیوس، به طور معمول در مکونگ - رودخانه ویتنامی استخراج میشود. این مخزن به شدت آلوده است و ماهیهای موجود در آن از مواد سرطان زای بسیار، اشباع شدهاند. علاوه بر این، پانگاسیوس اغلب حاوی اشریشیا کلی، نوعی باکتری عفونتزا است.
از آنجا که جیوه زیادی در کاشی ماهی وجود دارد. کارشناسان توصیه میکنند که این گونه ماهیها را مصرف نکنید، بلکه به گزینههای ایمنتر روی بیاورید. متخصصان معتقدند که بهتر است برای زنان باردار و کودکان از این ماهی استفاده نشود؛ و بقیه افراد بهتر است بیشتر از ۱۰۰ گرم از این ماهی در ماه استفاده نکنند.
بهداشتنیوز