پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۸۴۸۳۲۵
۱۸:۲۴
۱۴۰۲/۰۴/۰۸

واکنش رئیس‌جمهور عراق درباره روابط با ایران و آمریکا

واکنش رئیس‌جمهور عراق درباره روابط با ایران و آمریکا
رئیس‌جمهور عراق گفت: ما روابط خوب و قوی با امریکا داریم، در عین حال مناسبات خوبی با ایران و کشور‌های منطقه‌ای و اروپایی داریم.
۱۸:۲۴
۱۴۰۲/۰۴/۰۸
به گزارش آفتاب نیوز،

عبداللطیف رشید، رئیس جمهوری عراق در گفت‌وگویی تلویزیونی تصریح کرد: ما روابط خوب و قوی با امریکا داریم، در عین حال مناسبات خوبی با ایران و کشورهای منطقه‌ای و اروپایی داریم.

وی افزود: اخیرا سفری رسمی به ایران انجام دادم و در دیدارهایمان توضیح دادیم که روابط ما با همه کشورها مبتنی بر احترام به استقلال و حاکمیت و نیز منافع مشترک است.

به گزارش بغداد الیوم، رئیس جمهوری عراق تصریح کرد: ما باور داریم که تقویت و توسعه روابط میان کشورهای منطقه و جهان به سود همه کشورهاست همچنین معتقدیم تنش‌ها و چالش‌ها منجر به روابط خوب میان کشورهای جهان نمی‌شود بلکه می‌توان همه مشکلات را از طریق گفت‌وگو، رایزنی و تفاهم مشترک حل و فصل کرد.

منبع: شفقنا
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha