در این مطالعه توسط متخصصان دانشگاه میشیگان غذاها بر حسب دقایقی که طول عمر انسان به واسطه خوردن آنها کاهش مییابد، دسته بندی شده اند و یافتهها نشان داد که مصرف نوشیدنیهای قندی، هات داگ، همبرگر و فست فودها بیشترین ارتباط را با کاهش طول عمر انسان در بین سایر مواد غذایی دارد و این در حالی است که میوه ها، سبزیجات، غلات خام و غلات پخته شده نیز بیشترین فایده را برای سلامتی دارند.
بر اساس این تحقیق، گوشتهای فرآوری شده و نوشیدنیهای شیرین در بین اصلیترین مواد غذایی هستند که طول عمر انسان را کاهش میدهند.
به طور دقیق تر، محققان دریافتند که مصرف یک وعده غذایی که شامل ۸۵ گرم بال مرغ است به دلیل سدیم و اسیدهای چرب مضر ترانس باعث کاهش ۳.۳ دقیقه از عمر فرد مصرف کننده میشود.
همچنین غذاهایی مانند بادام زمینی شور، ماهی پخته شده و برنج با لوبیا نیز باعث افزایش طول عمر بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه میشوند.
جایگزین کردن میوه، سبزیجات، آجیل، حبوبات و برخی غذاهای دریایی تنها به جای ۱۰ درصد از کالری روزانه که از طریق گوشتهای فرآوری شده تامین میشود، میتواند نقش مهمی را در حفظ سلامت انسان ایفا کند.