آفتابنیوز : 
سرلشگر منصور الترکی گفت : دستگاه ها و نیروهای امنیتی سعودی تدابیر امنیتی شدیدی را در اماکن و مناطقی که میهمانان خارجی در آن اقامت خواهند کرد و مراسم تشییع در آن برگزار می شود، برقرار خواهند نمود.
به گفته وی برگزاری چنین مراسمی چنین تدابیر شدید امنیتی را می طلبد که در کشورهای دیگر که چنین مناسبت هایی دارند، نیز برقرار می شود.
به گفته وی ، مقامات امنیتی عربستان هیچ تدابیر امنیتی غیر عادی پس از اعلام درگذشت ملک فهد اتخاذ نکرده اند زیرا اوضاع امنیتی در کشور عادی است.
وی افزود: استقرارنیروهای امنیتی یک مساله عادی است اما تدابیرمربوط به رفت و آمد خودروها به منظور تسهیل تردد خودروهای مسئولان رسمی و میهمانان خارجی اتخاذ خواهد شد.
شایان ذکر است عربستان از ماه می 2003 با موجی از حملات تروریستی روبرو بوده است که عناصر تندرو وابسته به شبکه القاعده به سرکردگی اسامه بن لادن انجام داده اند که تاکنون در جریان این حملات 90 غیر نظامی و 42 افسر امنیتی و 113 فرد مسلح کشته شده اند.