بیشتر افراد ویتامین سی را به میزان کافی از غذا و نوشیدنیها دریافت میکنند. بااینحال، گروههای خاصی در جذب ویتامین سی دچار مشکل میشوند:
*افرادی که سیگار میکشند و کسانی که در معرض دود سیگار قرار دارند: به این دلیل که سیگار باعث افزایش نیاز بدن به ویتامین سی برای ترمیم آسیب ناشی از رادیکالهای آزاد میشود. همانطور که گفتیم، افراد سیگاری نسبت به افراد غیرسیگاری ۳۵ میلیگرم بیشتر، ویتامین سی روزانه نیاز دارند.
*شیرخوارانی که با شیر گاو تغذیه میشوند؛ زیرا شیر گاو ویتامین سی بسیار کمی دارد و گرمای لازم جهت جوشاندن شیر، میتواند ویتامین سی را از بین ببرد. مصرف شیر گاو برای شیرخواران کمتر از ۱ سال توصیه نمیشود. شیر مادر و شیر خشک دارای مقادیر کافی ویتامین سی است.
*افرادی که به هر دلیل تنوع غذایی بسیار محدودی دارند.
*مبتلایان به برخی اختلالات مانند سوء جذب شدید، افراد مبتلا به برخی از انواع سرطانها و بیماران کلیوی نیازمند دیالیز