پایگاه خبری آفتاب
۱۳ /خرداد /۱۴۰۵
Wednesday 03 June 2026
۰۵:۲۱
کد خبر:۸۵۷۹۱۱
۱۱:۰۹
۱۴۰۲/۰۶/۰۲

وقتی همسر توس می‌خواست او را بکشد!

وقتی همسر توس می‌خواست او را بکشد!
ستاره سابق تیم ملی فوتبال آرژانتین اعتراف کرد وقتی قصد داشت یوونتوس را ترک کند و به آرژانتین برگردد همسرش از شدت ناراحتی می‌خواست او را بکشد.
۱۱:۰۹
۱۴۰۲/۰۶/۰۲
به گزارش آفتاب نیوز،

کارلوس توس از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۵ پیراهن یوونتوس را بر تن کرد و توانست عملکرد بسیار خوبی در بیانکونری‌ها داشته باشد.

به گزارش فوتبال ایتالیا، توس درباره روز‌های حضورش در یوونتوس گفت: پیوستن به یوونتوس برای من همچون تنفس کردن هوای پاک بود. حضورم در یوونتوس در ابتدا باور نکردنی بود. من راهی باشگاه بزرگی شده بودم و پیراهن اسطوره تیم دل پیرو را برتن کردم. همه چیز برای من در یوونتوس خاص بود.

او ادامه داد: روز‌های خوبی را در یوونتوس تجربه کردم. وقتی تصمیم گرفتم که به آرژانتین برگردم همسرم فانیسا می‌خواست که من را بکشد. در ایتالیا همه چیز برای من بسیار آسان بود. ایتالیایی‌ها مانند ما بودند. بخشی از قلب من برای همیشه در یوونتوس باقی خواهد ماند. هر بار که پیراهن یوونتوس را برتن می‌کردم از جان مایه می‌گذاشتم و بخشی از قلبم را در زمین جا می‌گذاشتم. احساس می‌کنم که هواداران هم حس خوبی نسبت به من داشتند و دلیل جدایی را می‌دانستند. من آخرین بار در لیگ قهرمانان اروپا برای یوونتوس بازی کردم و بعد از آن به آرژانتین برگشتم.

کارلوس توس در سال ۲۰۱۳ از منچستر سیتی به یوونتوس پیوست. او در ۶۶ بازی که برای یووه در سری A انجام داد ۳۹ گل به ثمر رساند و در لیگ قهرمانان اروپا هم ۸ گل برای تیمش زد.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
کارلوس توس فوتبال
ارسال پیام
captcha