پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۷:۴۴
کد خبر:۸۵۸۹۲۰
۱۲:۴۶
۱۴۰۲/۰۶/۰۸

کمال تبریزی: اگر فیلم مارمولک امروز ساخته می‌شد، کسی را نمی‌خنداند

کمال تبریزی: اگر فیلم مارمولک امروز ساخته می‌شد، کسی را نمی‌خنداند
کمال تبریزی به روزنامه هم میهن گفت: فیلمی مثل «مارمولک»، برای جامعه امروز دیگر تاثیرگذاری قبل را ندارد. نسل امروز نگاه دیگری به قشر روحانی دارد که با فضای فیلم «مارمولک» و طنز آن مماس نیست و چه‌بسا نتواند او را جذب کند یا بخنداند.
۱۲:۴۶
۱۴۰۲/۰۶/۰۸
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

امروز اگر نتوانیم روح زمانه و زبان نسل جدید را درک کنیم، نمی‌توانیم فیلم پرمخاطب بسازیم. فکر می‌کنم الان فیلمسازان و اساساً سینمای‌ما، از جامعه عقب افتاده است و توانایی روایتگری آن را ندارد.

فیلمساز امروز فقط به تکنیک‌های فیلمسازی نیاز ندارد، باید با نسل جدید دم‌خور شود و با آن‌ها زندگی کند تا بتواند به درک ملموسی از جهان آن‌ها دست یابد و بتواند این جهان را در جهان سینمایی به تصویر بکشد. فیلمساز ما اگر نتواند جهان جوان امروز را بشناسد، باید فاتحه رئالیسم در سینما را خواند.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
کمال تبریزی فیلم
ارسال پیام
captcha