پایگاه خبری آفتاب
۱۶ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 06 June 2026
کد خبر:۸۶۱۷۷۸
۱۸:۴۸
۱۴۰۲/۰۶/۲۶

شرط کاهش قیمت خودرو

شرط کاهش قیمت خودرو
یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: اگر دولت به زودی آئین نامه واردات خودور‌های کارکرده را نهایی و به شکل واقعی آن را اجرا کند، روند کاهش قیمت‌ها ادامه می‌یابد، اما اگر به صورت مقطعی باشد اینگونه نخواهد شد.
۱۸:۴۸
۱۴۰۲/۰۶/۲۶
به گزارش آفتاب نیوز،

حجت الاسلام سیدجواد حسینی کیا درباره تاثیر واردات خودرو‌های کارکرده بر بازار و زمان نهایی شدن آئین نامه واردات این خودروها، بیان کرد: قطعا تدوین آئین نامه واردات خودرو‌های کارکرده و آغاز ورود این خودرو‌ها به بازار می‌تواند ناترازی موجود در بازار خودرو را از بین ببرد.

نماینده سنقر در مجلس ادامه داد: امروز نزدیک به یک میلیون و ۷۰۰ دستگاه خودرو مورد تقاضا است که حدود یک میلیون خودرو در کشور تولید می‌شود. به دلیل وجود این ناترازی قیمت خودرو نوسان داشته و التهاباتی در بازار ایجاد می‌شود.

این عضو کمیسیون صنایع مجلس اظهار کرد: اگر آئین نامه واردات خودرو‌های کارکرده نهایی و اجرایی شود، هم ناترازی موجود در بازار خودرو را از بین خواهد برد و هم در بازار خودرو رقابت ایجاد خواهد کرد. از طرف دیگر به نوعی بازار خودرو مدیریت خواهد شد و بخشی از نقدینگی که امروز التهاب آفرین است از بین خواهد رفت.

حسینی کیا در پایان تصریح کرد: امیدواریم که به سرعت آئین نامه واردات خودرو‌های کارکرده در هیات دولت نهایی شده و با انجام واردات، مردم بتوانند از این خودرو‌ها نیز استفاده کنند. اگر واردات خودرو‌های کارکرده به شکل واقعی اجرایی شود می‌تواند سایه خوبی بر بازار انداخته و روند کاهش قیمت‌ها در بازار خودرو ادامه پیدا خواهد کرد، اما اگر به صورت مقطعی انجام شود خیر.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
قیمت خودرو
ارسال پیام
captcha