کد خبر: ۸۶۳۲۵۳
تاریخ انتشار : ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۲

بهترین روش برای باز کردن یخ مرغ

زمانی که دما از ۱۰ درجه سانتیگراد بگذرد، همه باکتری‌هایی که از قبل درون مرغ جا خوش کرده اند، شروع به تکثیر شدن می‌کنند.
بهترین روش برای باز کردن یخ مرغ
آفتاب‌‌نیوز :

 زمانی که دما از ۱۰ درجه سانتیگراد بگذرد، همه باکتری‌هایی که از قبل درون مرغ جا خوش کرده اند، شروع به تکثیر شدن می‌کنند. روش درست این است که از یخچال استفاده کنید. این روش زمان بیشتری می‌برد، بنابراین باید از قبل برای آن برنامه ریزی کنید (مثلاً یخ ۵۰۰ گرم گوشت قرمز یا مرغ بدون استخوان، یک روز کامل طول می‌کشد تا آب شود.) جلوتر از فریزر در بیاورید و در یخچال بگذارید تا به آرامی یخ آن مایع شود.

از آب سرد استفاده کنید. مرغ را به هیچ وجه نباید در تماس مستقیم با آب قرار دهید. برای این کار، مرغ را درون یک کیسه پلاستیکی غیر قابل نفوذ بگذارید و آن را درون یک کاسه یا تشت پر از آب سرد شیر فرو ببرید. این آب را باید هر ۳۰ دقیقه عوض کنید تا میکروب‌ها به راحتی از بین برود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین