چندرسانهایی » عمومی
کد خبر: ۸۶۴۴۵۴
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۴۰۲ - ۲۲:۴۰
تصاویر| پخت سنتی شیره انگور در هزاوه
روستای هزاوه زادگاه امیرکبیر قطب تولید شیره انگور استان مرکزی است و تولیدکنندگان این فرآورده به صورت سنتی شیره پزی میکنند.
آفتابنیوز :
هزاوهای ها شیره را پس از برداشت انگور، آبگیری، اضافه کردن خاکی مخصوص به آب انگور، استراحت یک شبه و در نهایت صاف کردن و حرارت دادن تا رسیدن به اکسیری سیاه رنگ چند ساعتی هم میزنند تا به اکسیری کرم رنگ (یا سیاه) تبدیل می شود.
باسلوق، رب انگور، سرکه، ترخینه از دیگر فرآورده های است که مردم هزاوه از انگور بدست می آورند و از این طریق درآمدزایی میکنند.
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه انتشار یافته: ۴
واقعا که غیر بهداشتی و کثیف است.!!!!!
با این سطح بهداشت قیمتو هر سال دو برابر میکنن.
وای حالم بهم خورد
این جور مواد غذایی سنتی همیشه با دست و وسایل ابتدایی درست میشه ولی با جوشیدن در ظرف تمیز کلا پاک و بهداشتی میشه .
