بطاطا یکی از پیش غذاهای معروف عربی است که بسیار لذیذ و تند است و به معنی سیب زمینی تند میباشد. این پیش غذا بسیار ساده و راحت تهیه میشود.
مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی: ۳ عدد متوسط
سیر: ۳ حبه
پودر پیاز: ۱ قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز: ۱/۲ قاشق چایخوری
سماق: ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: به مقدار کافی
پاپریکا و زردچوبه: به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
پونه کوهی و تخم گشنیز: به مقدار کافی
دستور پخت
سیب زمینیها را تمیز بشویید و با پوست داخل قابلمهای قرار دهید و تا سطح سیب زمینیها آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپرند.
بعد از آبپز شدن سیب زمینیها آنها را پوست بگیرید و به نگینیهای درشت خرد کنید.
سپس داخل کاسهای سیر له شده را با روغن زیتون، فلفل قرمز، پاپریکا، فلفل سیاه، زردچوبه، پونه کوهی، پودر پیاز و سماق مخلوط کنید و روی سیب زمینیها بریزید؛ کاملا مواد را زیرورو کنید تا سیب زمینیها مزه دار شوند. در این فاصله فر را هم روشن کنید و کف سینی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.
حالا سیب زمینیها را روی سینی بچینید و داخل فر قرار دهید تا یک ربع بماند و سرخ شود.
در وسطای پخت بعد از گذشت ۷ تا ۸ دقیقه سینی را از فر خارج کنید و سیب زمینیها را یکبار زیر و رو کنید تا همه نقاط آن یکدست سرخ شود.
اگر به فر دسترسی نداشتید میتوانید سیب زمینیها را در روغن زیاد سرخ کنید.