کد خبر: ۸۶۴۵۰۰
تاریخ انتشار : ۱۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۷

طرز تهیه بطاطا حره عربی

بطاطا حره یکی از پیش غذا‌های عربی آسان و خوشمزه است که می‌توانید با در اختیار داشتن چند ماده غذایی ساده و اولیه به راحتی آن را تهیه کنید.
طرز تهیه بطاطا حره عربی
آفتاب‌‌نیوز :

بطاطا یکی از پیش غذا‌های معروف عربی است که بسیار لذیذ و تند است و به معنی سیب زمینی تند می‌باشد. این پیش غذا بسیار ساده و راحت تهیه می‌شود.

مواد لازم برای ۴ نفر

سیب زمینی: ۳ عدد متوسط

سیر: ۳ حبه

پودر پیاز: ۱ قاشق غذاخوری

پودر فلفل قرمز: ۱/۲ قاشق چایخوری

سماق: ۱ قاشق غذاخوری

روغن زیتون: به مقدار کافی

پاپریکا و زردچوبه: به مقدار کافی

نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی

پونه کوهی و تخم گشنیز: به مقدار کافی

دستور پخت

سیب زمینی‌ها را تمیز بشویید و با پوست داخل قابلمه‌ای قرار دهید و تا سطح سیب زمینی‌ها آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپرند.

بعد از آبپز شدن سیب زمینی‌ها آن‌ها را پوست بگیرید و به نگینی‌های درشت خرد کنید.

سپس داخل کاسه‌ای سیر له شده را با روغن زیتون، فلفل قرمز، پاپریکا، فلفل سیاه، زردچوبه، پونه کوهی، پودر پیاز و سماق مخلوط کنید و روی سیب زمینی‌ها بریزید؛ کاملا مواد را زیرورو کنید تا سیب زمینی‌ها مزه دار شوند. در این فاصله فر را هم روشن کنید و کف سینی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.

حالا سیب زمینی‌ها را روی سینی بچینید و داخل فر قرار دهید تا یک ربع بماند و سرخ شود.

در وسطای پخت بعد از گذشت ۷ تا ۸ دقیقه سینی را از فر خارج کنید و سیب زمینی‌ها را یکبار زیر و رو کنید تا همه نقاط آن یکدست سرخ شود.

اگر به فر دسترسی نداشتید میتوانید سیب زمینی‌ها را در روغن زیاد سرخ کنید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین