پایگاه خبری آفتاب
۲۶ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 16 June 2026
کد خبر:۸۶۵۷
۱۷:۵۳
۱۳۸۴/۰۵/۱۵

الكترونيكي شدن فعاليت سازمان‌ها را سرعت خواهد داد

۱۷:۵۳
۱۳۸۴/۰۵/۱۵
به گزارش آفتاب نیوز، به گزارش خبرگزاری ایرنا، "احسان قاضي زاده" در ديدار با رييس و دبير همايش روابط عمومي الكترونيك افزود: آگاهي رساني اصلي‌ترين وظيفه روابط عمومي هاست ، تصور مي‌شود بحث و بررسي در مورد روابط عمومي الكترونيك باعث شناخت و تبيين ضرورت‌ها در اين خصوص شود.

وي اظهار داشت: روابط عمومي‌ها بايد با بهره‌گيري از امكانات مختلف، در جريان قضاوت‌هاي مخاطبانشان از سازمان قرار گرفته و در يك فضاي تعاملي مثبت با آنها ارتباط مستمر برقرار كنند.

وي بكارگيري ابزار نوين ارتباطي را موجب سرعت، فراگيري و كاهش هزينه ها دانست و تاكيدكرد: در قوه قضاييه طرح‌هاي خوبي در راستاي الكترونيكي شدن فعاليت‌ها انجام و يا در دست انجام است.

مدير كل روابط عمومي قوه قضاييه در پايان سخنان خود از اعلام آمادگي اين قوه براي همكاري با دبيرخانه همايش روابط عمومي الكترونيك خبر داد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha