پلی فنولهای سیب شامل پروسیانیدین به عنوان مولفه اصلی استخراج شده و خالص شده از سیبهای نارس دارای چندین عملکرد فیزیولوژیک از جمله کاهش کلسترول٬ فعالیتهای آنتی اکسیدانی و ضد آلرژی میباشند.
به علاوه در مطالعات نشان داده شده که فلاونوییدهای این میوه میتواند در مهار و پیشگیری از سرطان کولون موثر باشد. تجویز خوراکی پلی فنولهای سیب در دوزهای ۱۰۰ و ۲۰۰ میلی گرم بر کیلوگرم در موشهایی که با ویروس آنفلوانزا A H۱N۱ عفونی شده بودند باعث افزایش طول عمر آنها شده است.
در این موشها افزایش تعداد ایمنوسیت ها٬ افزایش سلولهای CD۴ ٬ ترشح IL۲ ٬ ظرفیت جذب اکسیژنهای رادیکال و توانایی سمیت سلولهای NK در طحال مشاهده شد٬ همچنین کاهش پراکسیداسیون چربی نیز مشاهده شد.