کد خبر: ۸۶۶۷۲۳
تاریخ انتشار : ۲۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۳

میوه‌ای ضدویروس برای بهبود آنفلوآنزا

پلی فنول‌های سیب شامل پروسیانیدین به عنوان مولفه اصلی استخراج شده و خالص شده از سیب‌های نارس دارای چندین عملکرد فیزیولوژیک از جمله کاهش کلسترول٬ فعالیت‌های آنتی اکسیدانی و ضد آلرژی می‌باشند
میوه‌ای ضدویروس برای بهبود آنفلوآنزا
آفتاب‌‌نیوز :

پلی فنول‌های سیب شامل پروسیانیدین به عنوان مولفه اصلی استخراج شده و خالص شده از سیب‌های نارس دارای چندین عملکرد فیزیولوژیک از جمله کاهش کلسترول٬ فعالیت‌های آنتی اکسیدانی و ضد آلرژی می‌باشند.

به علاوه در مطالعات نشان داده شده که فلاونویید‌های این میوه می‌تواند در مهار و پیشگیری از سرطان کولون موثر باشد. تجویز خوراکی پلی فنول‌های سیب در دوز‌های ۱۰۰ و ۲۰۰ میلی گرم بر کیلوگرم در موش‌هایی که با ویروس آنفلوانزا A H۱N۱ عفونی شده بودند باعث افزایش طول عمر آن‌ها شده است.

در این موش‌ها افزایش تعداد ایمنوسیت ها٬ افزایش سلول‌های CD۴ ٬ ترشح IL۲ ٬ ظرفیت جذب اکسیژن‌های رادیکال و توانایی سمیت سلول‌های NK در طحال مشاهده شد٬ همچنین کاهش پراکسیداسیون چربی نیز مشاهده شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین