پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۱۵:۱۹
کد خبر:۸۷۰۲۴۴
۱۱:۳۳
۱۴۰۲/۰۸/۰۸

عکس| واکنش اسپانسر استقلال به اتهام فروش آیفون قاچاق؛ تا حالا که قانون با ما کاری نداشته!

عکس| واکنش اسپانسر استقلال به اتهام فروش آیفون قاچاق؛ تا حالا که قانون با ما کاری نداشته!
اسپانسر جدید باشگاه استقلال به حواشی پیش آمده برای آنها واکنش نشان داد.
۱۱:۳۳
۱۴۰۲/۰۸/۰۸
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

هفته گذشته باشگاه استقلال از اسپانسر جدید خود رونمایی کرد؛ یک مغازه موبایل‌فروشی در آمل اسپانسر آبی‌های پایتخت شده و قرارداد ۷۰میلیاردی با این تیم امضا کرد.

پس از این اتفاق حواشی زیادی ایجاد شد و حتی امروز یکی از خبرگزاری‌های رسمی این فروشگاه را به قاچاق موبایل متهم کرد. این‌جا بخوانید: اسپانسر باشگاه استقلال آیفون ۱۵ قاچاق می‌فروشد!

حالا صفحه رسمی این فروشگاه در اینستاگرام با انتشار متنی به این حواشی واکنش نشان داد: متاسفانه انعقاد قرارداد اسپانسری با باشگاه پرافتخار استقلال ایران و عدم پذیرش پیشنهادات دیگر، گویی موجبات تکدر خاطر برخی را فراهم نموده است، از این‌رو به گمان جلوگیری از ادامه حمایت‌ها، بدون کوچک‌ترین مستند قانونی اقدام به نشر اکاذیب علیه اینجانب و مجموعه موسوی نموده‌اند.

لازم به ذکر است تاکنون هیچ‌گونه اتهامی از سوی هیچ مرجع قانونی متوجه این مجموعه و اینجانب نگردیده و اعتمام بنده و همکارانم رعایت دقیق موارد قانونی بوده و همواره مطیع قانون می‌باشیم. به امید خدا برنامه حمایت مالی از باشگاه بزرگ استقلال با قدرت هرچه بیش‌تر ادامه و گسترش خواهد یافت.

عکس| واکنش اسپانسر استقلال به اتهام فروش آیفون قاچاق؛ تا حالا که قانون با ما کاری نداشته!

 

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha