رپ مرغ ترد سرخشده همراه با سالاد کلم و سس تند بوفالو و سس سالاد رنچ که در نان تورتیلای بزرگ به همراه پنیر پروولون پیچیده میشود. دستور پخت این غذای بسیار ساده است و به سرعت آماده میشود، طرز تهیه رپ مرغ سرخ شده با سس بوفالو را در ویدیو فرامیگیرید.
مواد لازم:
۱:چند تکه فیله مرغ
۲: سالاد کلم
۳: سس سالاد فرانسوی
۴: سس ردهات بوفالو
۵: آرد همه کاره
۶: نمک و فلفل به میزان لازم
۷: آبدوغ یا خامه قنادی
۸: نان تورتیلای بزرگ
۹: پنیر پروولون ۳ تکه برای هر رپ