چمران: تامین اعتبار قطار ملی مورد تایید دولت قرار گرفت
رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه اقدام برای ساخت قطار ملی در دوره قبل انجام شد، گفت: تامین اعتبار برای این پروژه توسط دولت مورد تایید قرار گرفته است.
آفتابنیوز :
مهدی چمران روز سه شنبه در حاشیه یکصد و نود و دومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران درمورد پروژه قطار ملی توضیح داد: ساخت قطار ملی و اینکه بتوانیم واگنهای مترو را در داخل تولید کنیم افتخاری بزرگ برای کشور است.
چمران در عین حال گفت که ناچاریم بخش اعظم واگن های مورد نیاز را از خارج کشور تامین و وارد کنیم.
به گفته رئیس شورای شهر تهران، نیروی محرکه، بوژی و دیگر قسمت های تخصصی قطار در گذشته از خارج تامین میشده و امروز هم همینطور است البته که در قرارداد با کشور چین مقرر شد حداقل ۵۵ درصد ساخت قطارها در داخل کشور انجام شود.
چمران همچنین در صحن شورا به مناسبت های امروز یعنی روز کتاب، بزرگداشت علامه امینی و عملیات سوسنگرد اشاره کرد و این مناسبت ها را گرامی داشت.
منبع: خبرگزاری ایرنا
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه