کد خبر: ۸۷۸۷۴
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۸ - ۱۳:۵۶
با درخواست وینگادا؛

افشین پیروانی برکنار شد

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: مدیرعامل باشگاه پرسپولیس طی نامه‌ای به افشین پیروانی وی را از کادر فنی تیم فوتبال این باشگاه برکنار کرد. 

عباس انصاریفرد به دنبال درخواست نلو وینگادا امروز (شنبه ) در نامه‌ای خطاب به افشین پیروانی وی را از کادر فنی تیم فوتبال این باشگاه کنار گذاشت.

در نامه مدیرعامل باشگاه پرسپولیس برای پیروانی آمده است: «نظر به اینکه با هماهنگی جناب آقای وینگادا در صدد ساماندهی جدید کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس هستیم بدینوسیله ابلاغ می نماید عضویت حضرتعالی در کادر فنی تا اطلاع ثانوی به تعویق در می‌آید.
بدیهی است نقش ‌آفرینی آن برادر ارجمند در پویایی تیم پرسپولیس می‌تواند در آینده ادامه یابد. در خاتمه ضمن تشکر از تلاش شما توفیق روز افزونتان را از خداوند متعال مسالت می‌نماید.»

افشین پیروانی در طول فعالیتش در کنار نلو وینگادا به گونه ای رفتار کرده بود که موجبات ناراضایتی این سرمربی پرتغالی را فراهم آورده بود. وینگادا نیز چندی پیش در نامه‌ای به انصاریفرد خواهان خارج کردن پیروانی از کادر فنی شده بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین