پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۸۸۳۱۷
۲۰:۱۱
۱۳۸۸/۰۲/۱۸

4 بازیکن جدید در اردوی تیم ملی فوتبال

۲۰:۱۱
۱۳۸۸/۰۲/۱۸
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: تامینی؛ اولادی؛ صادقی و خلیل‌آزاد به اردوی تیم ملی فوتبال دعوت شدند.

به گزارش گروه ورزش آفتاب، افشین قطبی سرمربی تیم ملی فوتبال ایران 4 بازیکن جدید را به اردوی تیم ملی دعوت کرد.

بنابر اعلام افشین قطبی سرمربی تیم ملی، مسابقات جام حذفی، لیگ قهرمانان آسیا و رقابت‌های تیم‌های باشگاهی خارج از کشور موقعیت مناسبی را برای کادر تیم ملی بزرگسالان ایجاد کرد تا پس از بررسی‌های دقیق 4 نفر دیگر را به لیست قبلی اعلام شده از سوی فدراسیون فوتبال اضافه شوند.

بر اساس این گزارش؛ هادی تامینی؛ مهرداد اولادی؛ محمد صادقی(ذوب‌آهن) و صاالح خلیل‌آزاد (برق شیراز) بازیکنان جدید دعوت شده به تیم ملی هستند.

بر اساس اعلام فدراسیون فوتبال، نظر به اینکه محمد محمدی با اعلام کتبی به فدراسیون فوتبال و به علت داشتن مشکلات خانوادگی و شخصی، علیرغم میل باطنی‌اش نمی‌تواند در این دوره در تیم ملی حاضر شود، با نظر کادر فنی تیم ملی وهمکاری تیم ملی امید 2 نفر از دروازه‌بانان این تیم به اردوی تیم ملی دعوت شدند.

کلیه بازیکنان دعوت شده باید روز شنبه 19 اردیبهشت 1388 و راس ساعت 11 صبح در کمپ تیم‌های ملی خود را به کادر فنی تیم‌های ملی معرفی کنند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha