پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۸۸۵۵
۱۵:۴۶
۱۳۸۴/۰۵/۱۶

گروهک های ضد انقلاب عامل انفجارهای تهران

۱۵:۴۶
۱۳۸۴/۰۵/۱۶
به گزارش آفتاب نیوز، وي افزود: موضوع ناآرامي‌ها در وزارت كشور، دبيرخانه‌ي شوراي امنيت كشور و هم‌چنين دبيرخانه‌ي شوراي امنيت ملي طي جلساتي پيگيري شد و افرادي از سوي استانداران، مسوول پيگيري و تبيين واقعيات براي مردم شدند.
وزير كشور تصريح كرد: بخشي از اين حوادث معلول عدم تبيين واقعيات و اطلاع‌رساني درست و به موقع به مردم بود و شايد بسياري از مردم ماهيت فردي كه در درگيري با نيروي انتظامي كشته شد را نمي‌دانستند و گروهك‌ها آن را سياسي معرفي كرده‌اند، در حالي كه اين فرد اصلا سياسي نبوده است بلكه متهمي بود كه خلاف‌هاي اخلاقي و مالي بسياري داشته و تحت تعقيب بوده است. ما قضيه را دنبال مي‌كنيم تا براي مردم روشن شود. تلقي من اين است كه با روشن شدن واقعيات ديگر مشكلي نخواهيم داشت، بلكه به دليل مسائل غير واقعي دچار التهاب شديم.
از وی درباره‌ي حوادث اخير اهواز سوال شد كه وي گفت: اين مقوله با ناآرامي‌هاي غرب كشور متفاوت است.
موسوي لاري همچنبن به وقایع دوران انتخابات در خصوص تخریب برخی کاندیداها اشاره کرد و گفت: پاره‌اي از آنچه در انتخابات رخ داد جرم بود و عمل مجرمانه‌اي صورت گرفته بود و پاره‌اي از موارد بداخلاقي‌هايي بود كه نه در شان شهروندان عادي بوده و نه در شان كساني است كه در ادارات و برخي نهادها عضويت دارند. آنچه سهم ما بود پيگيري و شناسايي اين عوامل است كه همه‌ي اين موارد با كمك نيروي انتظامي و وزارت اطلاعات شناسايي شده و قوه‌ي قضاييه بايد به اين موارد خيلي زود رسيدگي و اطلاع‌رساني مي‌كرد.
وزير كشور تصريح كرد: صحيح نيست كه من راجع به پرونده‌اي كه در قوه‌ي قضاييه در جريان است مطالبي را بگويم چون ممكن است بعدا بگويند كه در روند پرونده تاثيرگذار بوده است و قوه‌ي قضاييه بايد به ماهيت اين قضايا و هم‌چنين متخلفان و مجرمان رسيدگي كند و اين موضوع از باب پيشگيري‌هاي آينده موثر خواهد بود تا مشخص شود چه كساني تخلف كرده‌اند و تخريب‌هاي سازمان يافته از جانب چه كساني بوده است.
وي در خصوص بحث ترور قاضي مقدس و هم‌چنين برخي از انفجارهايي كه اخيرا در تهران و يا قبل از انتخابات در برخي نقاط كشور رخ داد، گفت: اين موضوعات دو بحث هستند بحث ترور هنوز در جريان كم و كيف آن نيستم و آقاي يونسي گفته‌اند كه سرنخ‌هايي پيدا كرده‌اند در راس انفجارها هم ما معتقد بوديم كه نگاه آن‌ها به مقوله‌ي انتخابات بود و براي ايجاد ناامني اين حركت‌ها صورت مي‌گرفت كه ريشه در گروهك‌هاي ضد انقلاب داشته و وزارت اطلاعات نيز عوامل را شناسايي كرده است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha