دکتر عبدالرضا نورزوی، با اشاره به اینکه برای دریافت ریز مغذیها بهتر است که از منابع طبیعی این نیاز تامین شود، خاطر نشان کرد: نوع خوراکی ویتامین دی اثر بخشی بیشتر دارد، و باید هر دو هفته تا یک ماه این ویتامین مصرف شود و برای افرادی که ویتامین دی پایین دارند مصرف روزانه با دز مشخص تجویز میشود.
متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه دندانهای پوسیده نشان دهنده کمبود کلسیم و ویتامین دی است، تصریح کرد: آهن یکی از ریز مغذیهای مهم بدن است که برای خون سازی نیاز به این ریز مغذی وجود دارد، اما مصرف زیاد آن موجب اکسید شدن در بدن میشود و مضراتی دارد.
متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه برای افرادی که دچار کم خونی ناشی از فقر آهن هستند مصرف آهن توصیه میشود، بیان کرد: نحوه مصرف مکملها برای ورزشکاران حرفهای باید زیر نظر پزشک باشد، البته مصرف مکملهایی که حاوی مواد و هورمون استروئیدی برای چربی سوزی و عضله سازی هستند تحت هیچ شرایطی توصیه نمیشود.
دکتر نوروزی با اشاره به اینکه یک ورزشکار حداقل ۷۵۰ گرم میوه و سبزیجات در روز باید مصرف کند، اما در کنار آن میتواند از مولتی ویتامینهای معمول نیز بهره ببرد، گفت: سبزیجات و میوههای قرمز رنگ حاوی ویتامین آ و انتی اکسیدان هستند که برای سبد غذایی عموم مردم و ورزشکاران بهترین گزینه محسوب میشود.