پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۸۹۹۵۰۳
۱۱:۵۹
۱۴۰۳/۰۱/۰۱

منوچهر هادی دختر زیبای یکتا ناصر را ربود !

منوچهر هادی دختر زیبای یکتا ناصر را ربود !
یکتا ناصر بازیگر سینما و تلویزیون اخیرا فیلم شوکه کننده‌ای از ضجه هایش برای دوری از سوفیا دخترش در فضای مجازی منتشر کرد.
۱۱:۵۹
۱۴۰۳/۰۱/۰۱
به گزارش آفتاب نیوز،

یکتا ناصر در ۱۲ آبان ۱۳۵۷ در تهران متولد شد. پدرش افسر بازنشسته نیروی زمینی و مادرش خانه‌دار است. وی در ۱۹ سالگی به واسطه علاقه به بازیگری به چند دفتر سینمایی مراجعه کرده و در تست انتخاب بازیگر شرکت نمود؛ به‌طوری که در نهایت برای بازی در سریال گل‌های کاغذی انتخاب شد.

یکتا ناصر ۲ سال است که از شوهرش منوچهر هادی جدا شده است او اخیرا فیلمی را در فضای مجازی منتشر کرد که در آن در حال گریه و زاری از کتک خوردنش در زندگی مشترک حرف می‌زند و می‌گوید که منوچهر هادی دخترشان را دزدیده و مدت هاست که یکتا ناصر از آن بی خبر است. گریه و ضجه‌های یکتا ناصر امشب بخاطر دزدیده شدن دخترش دل همه را به درد آورد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha