کد خبر: ۹۰۰۱۸۸
تاریخ انتشار : ۰۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۴

تصاویر| دوغ و گوشفیل؛ میان وعده شور و شیرین اصفهانی

گوش فیل یکی از انواع ایران است که مواد آن را زرده تخم مرغ، شیر یا ماست، روغن و خمیرمایه و بکینگ پودر تشکیل می‌دهند. گوش فیل از شیرینی‌جات مخصوص اصفهان و اراک است.
تصاویر| دوغ و گوشفیل؛ میان وعده شور و شیرین اصفهانی
آفتاب‌‌نیوز :

دوغ و گوشفیل یک میان‌وعده سرشناس در شهر اصفهان است. این ترکیب از دیرباز در فرهنگ غذایی مردم محلی ریشه داشته و تا به امروز ادامه دارد. ریشه تاریخی خوردن گوشفیل با دوغ به زمان صفویه باز می‌گردد.

امروزه ممکن است این شیرینی را با اشکال مختلفی در شیرینی فروشی‌های شهر ببینید، اما شکل اصلی و سنتی آن شبیه به یک برگ بزرگ است که به چشم ما به گوش فیل مانند است.

دوغی که در کنار گوشفیل سرو می‌شود، محلی است و نعناع و برگ گل سرخ به آن اضافه می‌شود. برخی معتقدند که این ترکیب خاصیت درمانی نیز دارد و بر این عقیده بودند که طعم شور دوغ و شیرینی گوشفیل باعث تنظیم شدن فشار خون در بدن می‌شود و در حقیقت به شکل سرم قندی و نمکی عمل می‌کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین