پایگاه خبری آفتاب
۱۳ /خرداد /۱۴۰۵
Wednesday 03 June 2026
۰۳:۰۱
کد خبر:۹۰۴۳۸
۱۹:۴۹
۱۳۸۸/۰۳/۱۹

فاطمه راکعی: هاشمی استوانه این انقلاب است

۱۹:۴۹
۱۳۸۸/۰۳/۱۹
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: درهمایش بزرگ «شکوه اراده ملت» که توسط حزب اعتدال و توسعه برگزار شد، فاطمه راکعی از دیگر سخنرانان این همایش بود. 

به گزارش خبرنگار سیاسی آفتاب، دبیرکل جمعیت زنان مسلمان نواندیش با انتقاد از تفکری که در ضدیت با امام(ره) حرکت می‌کند گفت: «این تلقی بیمار که از ابتدای انقلاب بوجود آمده امروز همچنان در مقابل خط سیاسی و فکری امام(ره) قرار گرفته و زنده است. این تلقی است که از خارج هدایت می‌شود که جمهوری اسلامی ایران را با شکوه سی‌ساله‌اش زیر سوال می‌برد». 

وی تصریح کرد: «آقای هاشمی رفسنجانی استوانه این انقلاب و آقای خاتمی شکوه آن است و عده‌ای این عزیزان را نشانه گرفتند».

راکعی خطاب به حاضران تاکید کرد: «تا آخرین لحظه شمارش آرا بمانید و به خانه‌هایتان نروید ما خبر داریم که آرا را می‌خرند و آگاه باشید این تلقی که به خود اجازه می‌دهد عزیزترین یاران امام را زیرسوال ببرد هر کاری را خواهد کرد تا باقی بماند آنها حتی حرمت رهبری را نیز زیرسوال می‌برند».

به گزارش خبرنگار آفتاب راکعی همچنین قطعه شعری از سروده‌های خود را تقدیم زهرا رهنورد کرد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha