پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۱۵:۳۸
کد خبر:۹۰۸۷۱۱
۱۹:۰۷
۱۴۰۳/۰۲/۲۷

دیدار بشار اسد با ولیعهد عربستان و پادشاه بحرین

دیدار بشار اسد با ولیعهد عربستان و پادشاه بحرین
بشار اسد رئیس‌جمهور سوریه در حاشیه نشست سران اتحادیه عرب در منامه، با «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی و «حمد بن عیسی آل خلیفه» پادشاه بحرین دیدار و گفتگو کرد.
۱۹:۰۷
۱۴۰۳/۰۲/۲۷
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

بشار اسد رئیس‌جمهور سوریه که برای حضور در سی‌وسومین نشست سران اتحادیه عرب به منامه پایتخت بحرین سفر کرده است، با محمد بن سلمان ولیعهد سعودی دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش الاخباریه، بشار اسد همچنین در حاشینه نشست سران اتحادیه عرب با «حمد بن عیسی آل خلیفه» پادشاه بحرین هم دیدار و رایزنی کرد.

سی‌وسومین نشست سران کشورهای عربی امروز پنج‌شنبه در منامه در بحبوبه تنش‌های منطقه‌ای و همزمان با جنگی که بیش از هفت ماه است علیه نوار غزه ادامه دارد، برگزار شد.

این نشست در شرایط استثنایی برگزار شد و پیش‌نویس دستور کار پیشنهادی نشست شامل ۸ موضوع اصلی بود و به اقدامات عربی در زمینه‌های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، رسانه‌ای و امنیتی پرداخت.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha